URUČENA DONACIJA ODJEĆE DOMU ZA LICA SA INVALIDITETOM VIŠEGRAD

Domu za lica sa invaliditetom u Višegradu, jedinoj ustanovi u BiH koja na sveobuhvatan način brine o ženskim licima sa smetnjama u razvoju, danas je uručena donacija odjeće u vrijednosti od 2.500 KM.
Direktor Doma Zoran Vasiljević zahvalio je predstavnicima Adiko banke, ističući da je ova donacija veoma značajna. 

On je rekao da su donacije dobrodošle s obzirom na to da naplata potraživanja od centara za socijalni rad ide teško. 

„Bez obzira na poteškoće, ustanova dobro posluje. Uspijevamo da izmirujemo sve obaveze“, dodao je Vasiljević. 

Regionalni menadžer prodaje Slavka Krajišnik rekla je da Adiko banka kontinuirano pomaže lokalne zajednice u kojima djeluje. 

„Već drugu godinu zaredom organizujemo projekat koji podrazumijeva volonterski rad naših zaposlenih sa različitim institucijama i organizacijama, te finansijsku donaciju banke za lokalne istitucije ili udruženja“, navela je Krajišnikova. 

Ona je dodala da donacijom odjeće Domu za lica sa invaliditetom u Višegradu započinju ovogodišnji projekati koji će, osim Višegrada, realizovati i u Doboju, Čelincu i Zvorniku. 

„Nedavno smo pokrenuli i akciju nabavke `dži-pi-es` narukvica za autističnu djecu da bismo im omogućili bezbjednije kretanje i roditeljima olakšali svakodnevicu. Prve količine narukvica ćemo uskoro donirati djeci sa područja Banjaluke, a nakon toga nastavljamo projekat i u drugim gradovima“, istakla je Krajišnikova. 

Leave a reply